• Chalet Tienhoven

    Mei 2015.
    Oppervlakte: ca. 75 m2.
    Aanleg: Nymphea hoveniers, Tienhoven.

    De opdracht:
    Bijzondere aan deze opdracht was de locatie: een tuin bij een chalet in
    Tienhoven. Ik ontmoette de opdrachtgevers tijdens een beurs in Den
    Bosch. Ze waren echte plantenliefhebbers. Hun hele tuin stond er ook
    vol mee. Maar wat hen stoorde was dat er geen orde en samenhang
    meer was. Ze wilden verschillende mogelijkheden om te zitten en vanuit
    al die plekken een prettig uitzicht hebben op bloeiende perken.
    In de aangepaste tuin zijn twee grote bakken van cortenstaal gekomen
    met daarin een verzameling van planten. Alle zitplekken zijn aangekleed
    met plantranden. De bomen aan de ingangzijde zijn gehandhaafd. De
    tuin is verder voorzien van een halfverharding: Gravier d’Or. Het is een
    aangename, kleurrijke en zonnige tuin geworden.